FIRST GEMSTONE FORMULA IN MALAYSIA - Bellezza Naturale by Feeza


Meeracle Produk Kecantikan Muka Yang Selamat Dan Berkesan

TAHNIAH! Anda Bakal Menjadi Dengan Meeracle.

Feeza Menjadi Dengan Meeracle



PROMO MEERACLE SEMPENA PKP DAN SALE 9.9


Promosi SALE 9.9 MEERACLE dah bermula dari 23 Ogos 2021 sehingga 9.9.2021.

Setiap pembelian item skincare minima RM99 layak menerima FREE GIFT 5 keping Sheet Mask Under The Sea dan 1 unit item daripada Travel Set Under The Sea. Dapatkan segera sementara stok masih ada.

PROMO 9.9PROMO 9.9PROMO 9.9
PROMO 9.9PROMO 9.9




Our New Products

Sunscreen protection by Meeracle.


Sunscreen SPF50 PA++++

AMBER UV BARRICADE SPF50 PA++++

  • Shield the skin from UVA & UVB
  • Helps to improve skin condition
  • Prevents visible signs of aging
  • Maintaining youthfulness of skin
  • Contains fruit vitamin
  • Helps in skin purifying
  • Tone up the skin
  • Lightweight 
  • Non-sticky
  • Non-oily




Testimoni Meeracle

berkesan. 

SELAMAT

tanpa kesan sampingan. .

Produk telah diluluskan KKM (NPPRA) dan disahkan HALAL oleh JAKIM

alami kesegaran wajah berasaskan dari sumber dasar lautan - meeracle under the sea (uts)




the rising star of meeracle - 
siapakah pemenang kereta mewah meeracle 2021?

TAHNIAH! KAK NAZA MENANG HADIAH KERETA MEWAH MEERACLE

Segalanya bermula dengan menjadi ejen Dropship serendah RM0 sahaja


JOIN TEAM



Pengenalan

Pada tahun 2015, produk pertama kami, MEERACLE Gemstone Facial Serum dilancarkan dengan tujuan untuk membantu wanita mendapatkan kulit impian mereka.

Sehingga kini, lebih dari  2 JUTA botol telah terjual dan ia adalah salah satu produk terbaik kami. 

Kami juga memutuskan dari awal bahawa ini bukan sahaja urusan kami tetapi juga untuk ribuan orang di luar sana.

dropship meeracle

TERBARU! GEMSTONE ADVANCE FORMULA

Produk rangkaian berasaskan batu permata (gemstone) kini telah diperbaharui dengan formula baharu. Lebih khasiat dan lebih keberkesanan untuk membantu pemuliharaan kulit wajah agar lebih licin berseri serta menawan.. Glowing and soothing skin for you.. semoga menjadi dengan Meeracle.



testimoni: gemstone advance formula

penggunaan set asas facial cleanser (pencuci wajah) & serum berasaskan batu permata (gemstone)

Travel Set Gemstone Advanced Formula

PANDU UJI HADIAH KERETA MERCEDES DARI MEERACLE

Radin menemu ramah beberapa Master Stokis  dan menemani mereka memandu uji Mercedes Benz C300 baru yang mungkin menjadi milik mereka suatu hari dan meninggalkan mereka dengan semangat baru untuk mendapatkan Mercedes secara PERCUMA oleh MEERACLE! 

Ini mungkin memberi inspirasi kepada mereka untuk mencapai sasaran mereka! Siapa tahu rezeki anda dan kami percaya bahawa suatu hari anda juga akan memperolehinya! GOOD LUCK LADIES!!



Meeracle

BISNES tanpa modal DARI RUMAH PALING mudah TAHUN 2021

Mungkin bunyinya agak ‘cliche’ dan sama macam orang lain. Namun percayalah apa yang bakal kami kongsikan kepada anda adalah untuk membantu anda mendapat pendapatan yang lebih baik. Kami mencari yang serius dan komited sahaja untuk berjaya bersama kami.


SERUM TERBAIK DI PASARAN & BERKESAN
  • Mencerahkan kulit, menghilangkan bintik2 hitam & putih, mengatasi masalah kulit kering. 
  • Meeracle Serum bebas dari bahan berbahaya. 
  • Mendapat kelulusan KKM dan Halal Malaysia.


promo meeracle cares 3.0 

memahami kehendak wanita bagi menjaga kebersihan dan kecantikan kulit wajah, meeracle memberi diskaun luarbiasa kepada semua pengguna setia skincare.

 meeracle GEMSTONE ADVANCED FORMULA

facial cleanserFacial Serumgemstone travel set

PROMO MEERACLE CARES 3.0 

SKINCARE UNDER THE SEA (UTS)

scrubtonermoisturizer

Wanita Ini SERIOUS Bisnes Online Tak Sangka Boleh Raih 6 Angka Sebulan, WALAUPUN BERMULA SEBAGAI DROPSHIP!

DARE TO MAKE DECISIONS

BERANI MEMBUAT KEPUTUSAN.

Bermula dari dropship pada awal Ogos 2016, penghujung bulan Ogos 2016, Kak Naza telah menjadi ejen dan sekitar awal Februari 2017, Kak Naza menjadi Master Stokis yang bermodalkan hingga 6 angka. Pada pertengahan 2017, beliau telah membuka outlet MEERACLE yang pertama di Melaka.

Pasang niat ingin membantu ramai orang, akhirnya Kak Naza berjaya membimbing ramai lagi surirumah dan juga usahawan yang berkerjaya membina kerjaya di MEERACLE. Kak Naza juga dihadiahkan KERETA PERCUMA kerana berjaya mencapai kejayaan yang cemerlang hasil komited bersama team. Kak Naza MENJADI DENGAN MEERACLE!


MUSTANG AWARD

GANJARAN

Selama 5 tahun berada di dalam pasaran, wakil jualan di bawah naugan MEERACLE telah membawa pulang pelbagai ganjaran seperti pelbagai percutian mewah dan juga kereta mewah secara percuma.

STRATEGI PEMASARAN

Di MEERACLE strategi pemasaran yang terbukti berkesan telah pun disediakan oleh pihak HQ untuk memastikan jenama Meeracle kekal relevan dan sentiasa menjadi pilihan pengguna sekaligus memudahkan para wakil jualan untuk meraih pendapatan yang luar biasa.




Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?
Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?
Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?

Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?
Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?
Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?

Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?
Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?
Kenapa perlu jadi ejen Meeracle?


meeracle office tour

Jom lihat office HQ Meeracle bersama Kak Luv & Kak Dee



Sunscreen SPF50 PA++++

SUNSCREEN - AMBER UV BARRICADE SPF50 PA++++

Direction Of Use:  

  • Dispense onto palm. 
  • Apply gently all over the skin until fully absorbed. 
  • Recommended to re-apply frequently as needed especially during outdoor activity.

RIBUAN PENGGUNA BERPUAS HATI DENGAN MEERACLE

Syahirah mengalami masalah jerawat yang teruk dan bernanah akibat dari penggunaan produk yang mengandungi merkuri. Beliau akhirnya diperkenalkan dengan produk Meeracle dan masalah kulit beliau beransur pulih. Kini kulit wajah Syahirah bebas dari masalah jerawat dan keyakinan diri beliau juga semakin bertambah.


18 Okt 2018



Testimoni Pengguna

Aweosome plus easy to carry and very useful for me yg tak suka lama2 bersiap. plus, dua item ni je dah memadai utk keluar ke mana2. sebab serumnya dah cover sbg moisturizer, sunblock..

Dalilah Suhaimi - FB

Sangat2 recommended.. product paling best pakai, 2 items serum dan cleanser dah cukup untuk rawat kulit yg bermasalah.

Azi Hazimah - FB

Meeracle serum ^ facial cleanser mmg terbaeek, saya dah byk brand cuba ,  dan sy org yg selalu mengutamakan produk tempatan, tapi beza dgn Meeracle, saya menjadi dengan Meeracle.

Nurul Shamierul - FB


Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Perubahan dalam masa 12 hari.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Masalah Jerawat Selesai dengan set asas skincare.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Foundation SPF30 PA++++ memang cantik.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Kulit lebih licin dan cerah bersinar dengan set asas skincare.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Masalah Jerawat, Blackhead dan kulit berminyak Selesai dengan set lengkap skincare.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Masalah Jerawat Selesai dengan set asas skincare.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Masalah Jerawat dan kulit berminyak Selesai dengan set asas skincare.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Masalah Jerawat dan kulit berminyak Selesai dengan set asas skincare.

Testimoni Meeracle

Testimoni Meeracle - Masalah Jerawat dan kulit berminyak Selesai dengan set asas skincare.



MEERACLE UPDATES | new gemstone advanced formula

New Serum Gemstone Advanced Formula

FACIAL SERUM MENCAPAI JUALAN TERTINGGI SEJAK 5 TAHUN KERANA MENDAPAT SAMBUTAN RIBUAN PENGGUNA SETIA.

RM89.00 RM69.00 (Promo PKP)

FACIAL CLEANSER MENJADI ITEM ASAS UNTUK WANITA YANG AMAT MENITIKBERATKAN KECANTIKAN DAN KEBERSIHAN KULIT WAJAH.

RM69.00 RM42.00 (Promo PKP)





produk kecantikan eksklusif

Read More   

produk meeracle - skincare

Cleanser   |   Serum   |   Toner   |   Moisturizer   |   Scrub   |   Foundation


TERBARU! ADVANCED FORMULA GEMSTONE| Gandingan ASAS SEMPURNA 

Kenali produk terlaris di pasaran yang telah membantu ribuan wanita, disamping memberi keyakinan baru dalam penampilan wajah yang semulajadi. New Facial Serum dan Facial Cleanser  Advanced Formula Meeracle.

Harga Promo PKP RM111

(Harga Asal RM138) JIMAT RM27

New Facial Facial Cleanser & Serum Advanced Formula Meeracle

Formula HIDRASI

Jika bungkusan biru menarik perhatian anda, tunggu sehingga anda melihat ramuannya – Under The Sea Collection (UTS) adalah jawapannya! 

Harga PROMO PKP RM115                             (Harga Asal RM147 ) JIMAT RM32 


Glowing dan Memelihara Kulit

MEERACLE Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer ni dah dapat banyak sangat pujian daripada models, influencers, Makeup Artist, dan customers— memang sekali diorang try, semua terus suka! Nak tau sebab apa? 

Sebab foundation ni bukan saja bagi effect glowing yang nampak natural di muka, dan rasa macam tak pakai foundation (sangat selesa) tapi ia juga melindungi kulit uols daripada bahayanya kesan dari cahaya UVA dan UVB. Ada SPF30 PA++++ tau.

Terdapat 3 pilihan tona warna; Light Radiant, Medium Stunning & Deep Precious

Harga Promo RM59 sahaja! 

(Harga Asal RM89)


bedak padat (pressed powder)

HARGA PROMO RM49 (HARGA ASAL RM69)

produk meeracle - PEK JIMAT

Travel Set : Under The Sea &  Gemstone Advanced Formula



Gemstone Advanced Formula Travel Set

MEERACLE Skincare Set (Travel Set)

HARGA PROMO PKP RM59.00 (HARGA ASAL RM79)

1 box of MEERACLE FACIAL SERUM Travel size (15ml)

Why it’s Special:

  • Helps soften and moisturize the skin
  • Soft texture for maximum absorbance
  • Helps in lightening the skin tone
  • The soothe the skin

1 box of MEERACLE FACIAL CLEANSER Travel size (20ml)

Why it’s Special:

  • Helps in cleanse impurities and excess sebum
  • Helps skin to feel moist and clean
  • Brighten the skin
  • Anti-aging



MEERACLE Under The Sea (Travel Set)

HARGA PROMO PKP RM49.00 (HARGA ASAL RM69)

Perfect Combo Meeracle Under The Sea Travel Set.

  • Toner (33ml)
  • Moisturizer (10ml)
  • Scrub (10ml)



meeracle cosmetics

RANGKAIAN KOSMETIK MEERACLE MENJADI PELENGKAP KEPADA KECANTIKAN BERASASKAN GEMSTONE.

Proface Applicator & Beauty Defender

Proface Applicator & Beauty Defender

MEERACLE Facial Cleansing Milk

MEERACLE Facial Cleansing Milk

Gemstone Foundation

Gemstone Foundation .

blusher

Blusher - French Rose Colour

blusher

Blusher - Golden Peach Colour

press powder

Diamond Luminous Press Powder - Light

press powder

Diamond Luminous Press Powder - Natural

press powder

Diamond Luminous Press Powder - Light & Natural

be queen

Be Queen Limited Edition - Lipgloss & Lipstick

bee queen color

Be Queen Limited Edition -  Lipstick Colour



PENGIKTIRAFAN

KKM NPRAGMPHALAL JAKIMSUPERBARANDS AWARDED

BEYOND BIZ Team

Kami Juga bermula sebagai dropship pada peringkat awal bagi mengenalpasti pasaran produk EKSKLUSIF dari MEERACLE. Apa yang menarik adalah KEKUATAN USP produk MEERACLE yang pertama mempunyai kandungan ekstrak Batu permata atau GEMSTONE membuatkan ianya mendapat sambutan HANGAT di pasaran. Tanpa berlengah kami Terus upgrade kepada ejen PEARL 

JOM SERTAI TEAM KAMI SEKARANG. 

kami bantu anda untuk upgrade dari dropship ke agent dalam masa sebulan saja. Asalkan anda serious, segalanya tiada yang mustahil.

LATIHAN DAN BIMBINGAN PERCUMA SETIAP HARI UNTUK YANG SERIOUS SAHAJA.

Media

FEEZA
EJEN PENGEDAR PEARL

+60108077380





PENGAMBILAN TERBUKA DROPSHIP 2021

Pengambilan Terbuka Khas Kepada Surirumah, Pekerja, Pelajar atau Anda Yang Sedang Mencari Peluang Perniagaan Online Terbaik Pada Tahun 2021.



PENCARIAN DROPSHIP & EJEN MEERACLE BERMULA. 

TERBUKA UNTUK YANG BETUL BERMINAT SAHAJA atau YANG SERIUS NAK JANA PENDAPATAN bersama MEERACLE. Boleh pilih nak pakej DROPSHIP atau PEARL.

DROPSHIP

DAFTAR DROPSHIP PERCUMA

Jual lebih 5 Set dapat Reward

Percuma E-book

Sebarkan iklan sahaja

✅ Latihan PERCUMA

✅ Group Support PERCUMA

PEARL

DAFTAR AGENT PEARL HANYA RM149.00

Terus dapat 1 Set Skincare

Untung 20%

✅ Latihan PERCUMA

✅ Group Support PERCUMA

Reward Dapat bila capai Targer Leader

✅ Boleh Rekrut Ejen Dropship

✅ Berpeluang Dapat Kereta Mewah PERCUMA




jom join team #imsukses yang hebat dalam pasaran meeracle 


 Jangan lepaskan peluang ini!

 klik --> Whatsapp Sekarang!




1500+

More than 1500 people believed us.

Find Us:


masih tak percaya dan tak yakin?


MOBILE MEERACLE | 3 EJEN MEERACLE MENANG HADIAH KERETA VOLKSWAGEN DALAM MASA 7 BULAN

Bermula sebagai dropship, mereka gigih berusaha belajar bisnes online, hanya dari rumah. Bermula dari kosong, mereka tekadkan keazaman untuk bersaing di pasaran internet. Akhirnya masa yang mereka korbankan membuahkan hasil dengan diiktiraf sebagai ejen yang mendapat jualan tertinggi dalam kumpulan yang dibina. 

 7 bulan berjuang memperhebatkan jenama Meeracle di media sosial, usaha menjadikan telefon di tangan sebagai pejabat bergerak yang menghasilkan pendapatan 5 angka. 

 Ramai yang ingin berjaya, namun tidak semua yang sanggup korbankan masa belajar. Malah lebih sedih apabila ada yang sanggup membiarkan kehidupan dalam kesusahan tanpa perlu berusaha lebih sedikit. Jangan jadikan halangan untuk membunuh impian hidup. 

  Di pasaran internet, tiada istilah lewat atau lambat. Tetapi jika anda sertai hari ini, anda boleh pecut gear final untuk bersaing dengan lebih laju berbanding mereka yang awal. Speed is more important untuk berjaya. 

 Sertai team internet Meeracle kami | Beyond Biz Team  sekarang di talian 010-8077380 Pn.Feeza atau lihat bio seller di instabio.cc/FeezaSukses 

011-18743364 En.Fareez (Digital Marketing Manager)



Bersama Pakar Aesthetician

Dr. Nurul Aina (Klinik Hana) memberi ulasan tentang penjagaan kulit melalui produk-produk di pasaran. Tonton video sampai habis.

MEERACLE : THE RISING STAR OF MEERACLE

Dari seorang penjual nasi lemak tepi jalan, kini menjadi dengan MEERACLE. Tahniah Puan Siti Azlina (Kak Lynn). Mengambil tindakan berani ketika dalam kesusahan hidup.. Bagaimana dengan anda...?? Daftar sekarang (klik butang ini)


FB Profile

saya menjadi dengan meeracle

Syukur ke hadrat Illahi kerana telah dipertemukan dengan Meeracle. Suami saya telah mengikuti perkembangan Meeracle sejak tahun 2018. Beliau seringkali melihat iklan Meeracle yang disebarkan oleh seorang Doktor. Beliau mula melihat testimoni-testimoni dari facebook dan Google. Pada bulan November 2020 saya telah didaftarkan menjadi dropship Meeracle dan terus menjadi pengguna Meeracle. 

Sambil mengguna saya membuat sharing, alhamdulillah dalam sebulan saya dapat menjual dengan cukup luarbiasa. Awal bulan Jan 2021, saya telah upgrade kepada Agent Pearl dengan harga RM448 dan diberi stok bersamaan nilai bayaran. Kini lebih yakin membuat promosi kerana apabila stok ada di tangan, maka dapatlah kami membuat penghantaran dengan kadar segera.  Saya mula mengikuti kelas-kelas perniagaan dan pemasaran online. Saya enjoy dengan bisnes MEERACLE. Kini setelah 6 bulan menggunakan skincare Meeracle, kulit kusam saya semakin hilang. 

SAYA MENJADI DENGAN MEERACLEE. -Feeza Meeracle